Denna hemsida är skapad med fokus på campingbord. Det finns så pass många olika typer av campingbord, allt ifrån enkla och billiga varianter till dyra set med campingstolar tillverkade för att väga så lite som möjligt.

Campingbord som är avsedda för att vara en del av campingutrustning bör vara så lätta som möjligt. Ofta är man begränsad av utrymme och vikt därför är så praktiska bord som möjligt det absolut bästa. Denna sida sammanställer konsumentinformation om campingbord och tipsar om bra e-butiker där du kan dessa.

Samarbeten med Campingbord.nu

Campingbord har en del partners som du hittar här.

Hemsidan & webbhotell

Campingbord.nu ligger på webbhotellet City Network som var ett rekommenderat webbhotell som dessutom ansågs vara väldigt prisvärt när vi bestämde oss för att lägga upp hemsidan som en del av flera campingrelaterade hemsidor.

Webbhotellet verkat i skrivande stund inte längre vara det som rekommenderas men för våra behov har det helt klart fungerat bra. Vill du lägga upp en egen hemsida, egen blogg eller registrera ett domännamn så ta en titt på länken ovan och jämför webbhotellen. Kanske kan även du hitta något prisvärt alternativ som passar dig.