Det finns några e-butiker som säljer campingutrustning och då även campingbord. Utbudet av butiker är inte enormt men här följer några.

OutnorthOutnorth
Outnorth har ett bra utbud av campingmöbler och således även campingbord och stolar. Här hittar du stormkök, liggunderlag, luftmadrasser, sovsäckar, tält, ryggsäckar och mycket annat som du kan behöva för campingen.
- Fri frakt över 995 kr, fria returer, prisgaranti och öppet köp

Att tänka på vid köp av campingbord

Campingbordet är ett smidigt hopfällbart bord som kan användas för mycket mer än bara camping, men vid de fall du har för avsikt att använda det i samband med camping finns där en del att tänka på.

Se till att campingbordet får plats i den packningsyta som du har. Om du ska åka på bilsemester och campa så är en lämplig plats att lägga campingbordet underst i bagaget. Ta måtten på bilens lastutrymme och se till så att bordet får plats. Kanske är det i ert fall bättre om det står upp mot sidan och då får du givetvis ta de måtten istället.

Titta på olika produkter och föreställ dig hur du vill att det ska vara. Det finns bord där stolarna blir en del av bordsbenen. Detta kan vara väldigt praktiskt men samtidigt är stolarna kanske inte det ni önskat och dessutom försvinner flexibiliteten att flytta dem som man vill.

En del campingbord har förvaringsutrymmen som ett extra hyllplan under bordet. Det kanske kan tyckas vara onödigt men det är ofta något som kommer väl till pass på en campingplats där man kan snabbt lägga ner tidningar, kortlekar och andra småprodukter som saknar någon bra förvaring för stunden.